Het aanbod van paraplu’s is veelzijdiger dan men denkt

Als je buiten in de regen loopt is het een ongunstige bijzaak dat het hard waait. In de stad of daar buiten kunnen harde windstromen ontstaan die niet alleen funest zijn voor je haar maar ook voor je paraplu. Opgelucht nadat deze storm is gaan liggen, kruist zich het volgende probleem je pad. Het netjes opbergen van je natte paraplu kan soms zo frustrerend zijn. Voor al deze problemen zijn oplossingen. Door het massale aanbod van paraplu’s zien we vaak door de bomen het bos niet meer. In dit artikel onderscheiden we de paraplu’s onder de stormparaplu en de altijd gemakkelijk opvouwbare paraplu om meer duidelijkheid te doen ontstaan.

Stormparaplu
Een storm met veel regen en heftige windstoten komen in Nederland regelmatig voor, met name tijdens de herfst. Om veilig en droog van punt A naar B te komen heb je de juiste paraplu nodig. De stormparaplu, de naam stormparaplu zegt het al, staat zijn mannetje tegen de heftigste stormen. Dankzij het aerodynamisch design beweegt de stormparaplu zich makkelijk door de wind als een vis in het water. De stormparaplu zorgt ervoor dat de wind van de paraplu afglijd, in plaats van de wind te vangen. Het gebruik van sterk doch licht materiaal maakt het lopen met de stormparaplu gemakkelijk. Om met de mode mee te gaan is de stormparaplu in verschillende soorten, kleuren en maten te verkrijgen.

Opvouwbare paraplu
Tijdens de herfst trekt iedereen de mooie natuur in. Een mooie wandeling door het park om helemaal tot rust te komen of om bladeren te zoeken voor je traditionele herfsttafel. Een regenbui zit in een klein hoekje en kan zomaar op je pad komen. Neem daarom altijd een paraplu mee als je de natuur in trekt. Een veel voorkomend probleem is het opbergen van je paraplu. De opvouwbare paraplu is hiervoor uitermate geschikt. Deze paraplu is makkelijk weg te stoppen in je tas en snel uitvouwbaar. De paraplufabrikant Impliva heeft gekozen voor een lichtgewicht materiaal dat toch erg sterk bestendig is tegen een flinke regenbui. De opvouwbare paraplu is in verschillende soorten en maten verkrijgbaar.

Lees meer op: http://parapluwinkel.com